Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stár hírek,egyéb hírek..

 

VV5: Pornózás miatt rúgják ki Verát?

...a valóságban korábban keményen dolgozott azon, hogy pornófilmekben szerepelhessen.

Megdöbbentő fotósorozatot juttatott el a szerkesztőségünkbe az egyik olvasónk. A képek tanúsága szerint VV Vera mégsem az a visszahúzódó, érzékeny, nehezen megnyíló lány, akinek a beköltözés előtt vallotta magát. A videofilmből kivágott fotósorozat a brillbabes.com nevű erotikus oldalról származik.

Vera – aki a vállán és arcán lévő szeplők alapján könnyen felismerhető – a pornójelenetben szájjal elégít ki egy férfit. Még legjobb barátnőjét, Zitát is megdöbbentette a hír, hogy Vera pornózott.

"Micsoda?! Én ilyen videóról nem tudok, soha életemben nem hallottam arról, hogy Vera ilyet tett. El sem tudom képzelni..." – hitetlenkedett a barátnő. Vera édesanyja viszont tisztában volt lánya szereplési vágyával.

VV Baukó Éva vérpezsdítő fotózása

 

 

"Volt pár pillanat a műsor közben, amikor attól féltem, nem tudja kordában tartani az öklét. Komoly önkontrollról tett tanúbizonyságot, büszke vagyok rá. A szexmentességet azonban nehezen fogja bírni. Lehet, hogy pont ez hozza majd ki belőle az agressziót"- mesélte a barát.

Péter legjobb barátja, Dávid szerint a veterán kibírja csók nélkül, a balhé pedig taktikai lépés volt. "A játékosok szerint a barátom túllőtt a célon, de szerintem vicces jelenet volt. Ez egy jó szakítópróba volt, megnézhettük, hogy mit bír ki tizenkét, mesterségesen csapattá szervezett, összezárt ember. Ha Cristofel megütötte volna, az azonnali kizárást jelent, ha így történik, azzal is nyert volna. Így viszont még jobban alakultak a dolgok, mert most senki sem tudja eldönteni, hogy milyen kapcsolatban vannak Cristofellel."- nyilatkozta Péter egyik barátja.

VV5:Ma 2011.10.23.-án van Cristofel párbaja.....Na ki megy vissza a párbajról a villába...!                     

Azt hitték, mérgezi a gyerekeit a világhírű énekesnő                                   

A gyermekvédelmi szolgálatot is kihívták, mert a világhírű anyuka a kórházban alkoholt iszik szoptatás előtt.

Mariah Carey épp újszülött ikrei szoptatásához készülödött a kórházban, amikor a gyermekvédelmi szolgálat munkatársai egyszerűen rátörtek, mondván, felőtlen szülő, aki mérgezi gyermekeit.

"Egyszerűen elképzelhetetlen volt! Nagyon kínos félreértés! - magyarázta az apuka Nick Cannon.

Mariah CareyMariah ellenőrzésre érkezett a kórházba, hogy április 30-án született ikreit megvizsgálják. Szobájában szoptatáshoz készülődött, amikor az egyik nővér azt ajánlotta neki - amit egyébként szoptatós anyukák milliói tesznek -, hogy igyon egy kis barna sört, egészen pontosan Guinnesst, mert ettől sok teje lesz. 

Valaki azonban az újszülött osztályon meghallotta ezt a párbeszédet és azonnal értesítette a gyermekvédelmi szolgálatot, akik már azzal az információval érkeztek a helyszínre, hogy Mariah Carey gyógyszerekre iszik alkoholt és így szoptatja kisbabáit.

A félreértést természetesen sikerült tisztázni, azonban az a néhány óra, amikor a részleteket egyeztették - nem múlik el nyomtalanul a kétgyermekes Mariah életében.

  Selena Gomez Kanadába költözne!
Selena Gomez nemrég elárulta azon tervét, hogy Kanadába költözne. “Vancouver! Őszintén szólva egy nap ide költöznék. Forgattam itt 2 filmet, és olyan sok szép emlékem van…” – írta Selena az Instagram oldalán. A legfrissebb jelentések szerint Selena Gomez lehet a “Hot Mess” című film egyik főszereplője, ami Jenni Ross “Black List” című könyvén alapszik.                                                                                                                                            Halálos fenyegetést kapott Selena Gomez!
Justin Bieber barátnője, Selena Gomez újabb halálos fenyegetést kapott, ami annyira komolynak tűnik, hogy a Los Angeles-i rendőrség egyik különleges egysége is bekapcsolódott az ügybe. A TMZ jelentése szerint Selena Gomezt egy 46 éves Thomas Brodnicki nevű férfi fenyegette meg, aki azt mondta az orvosának, hogy “megöli Selena Gomezt.” Brodnicki elmondta a pszichiáterének, Chicagóból Los Angelesbe utazott, hogy találkozzon Selenával, legalább 3-szor meglátogatta a munkahelyén, és elmondta mindenkinek, “Istennel megbeszélte, hogy megöli a hírességet.” Selena a bíróságtól egy távolságtartó végzést kapott, és a helyi rendőrség is nagyon komolyan veszi az ügyet.                                                                                                                            Selena Gomez álompasija Ryan Gosling
A fiatal csillag egy interjú során bevallotta, hogy számára az igazi férfit Ryan Gosling testesíti meg. Vajon mit szól ehhez Justin? Az is megeshet, hogy Justin Biebernek mostantól vigyáznia kell a barátnőjére, hiszen a fiatal Miss Gomes nem volt rest bevallani egy interjú során, hogy számára az álomférfit nem párja testesíti meg, hanem a The Ides of March című film népszerű sztárja, Ryan Gosling. A Disney-üdvöske elmondta, hogy szerinte Ryan igazán szexi, jó kiállású és nagyon vonzónak találja, bár sajnos még nem volt alkalmuk találkozni egymással. Vajon Bieber mit szól barátnője fellángolásához? Valószínűleg nem az lesz a fiú első megmozdulása, hogy bemutassa a lányt a népszerű és férfias Ryannek.                                                                                                          Selena Gomez vicces videója
Mint arról korábban beszámoltunk, idén Selena Gomezt érte az a megtiszteltetés, hogy az MTV EMA gála műsorvezetője legyen. Selena nagyon örült a feladatnak, és nem csak azért, mert őt is jelölték egy kategóriában. Az alábbi videóban megnézhetitek hogyan készül az estére Sel, és hogy még neki is szüksége van néha egy kis bíztatásra, amit jelen esetben saját alteregójától kap meg. :)                                                                                             Selena Gomez belevág a dráma műfajba
A színésznő megunta a komolytalan, bájos, mindig mosolygós szerepet és úgy döntött, belevág a dráma műfajba! Selena megunta a Disney image-t és komolyabb filmekkel szeretne foglalkozni, mint eddig. Már meg is van következő munkája, Jay Asher "Tizenhárom okom volt" című regényének adaptációja! A sztori egy tinilányról szól, aki mielőtt öngyilkosságot követ el, elkészít 13 videót, amiben elmeséli Clay nevű barátjának, miért akar véget vetni életének. Többek között miatta is

 Selena Gomez beszólt a testőreinek
Az énekes-színésznő első, We Own The Night című turnéjának egyik koncertjén intette le a biztonsági őröket, akik éppen az őrült rajongóit próbálták megfékezni. Selena Gomez még csak az első turnéján van túl, de máris sikerült felhívnia magára a figyelmet egyik koncertjén – ezúttal viszont rendkívül aranyos dolgot tett a művésznő a rajongóival. Mialatt a Who Sayst énekelte, észrevette, hogy testőrei és rajongói között kisebb nézeteltérés keletkezett, így két sor között gyorsan odaszólt a biztonságiaknak: „Hé, hagyjátok békén a rajongóimat!” Miután a közönség ráeszmélt, hogy mi történt, még hangosabb sikítozásba kezdtek, megköszönvén Selnek a kedves gesztust.

Még csak 19 éves! Selena Gomez merész forrónadrágban keltett feltűnést
Selena Gomez is részt vett A dolog című horrorfilm premierjén. Habár nem is szerepel a filmben, Selena Gomeznek mégis sikerült meglehetősen nagy feltűnést keltenie A dolog című horror október 10-ei Los Angeles-i premierjén, amelyre a Universal Studiosban került sor. A 19 éves amerikai énekes-színésznő ugyanis egy falatnyi, csillogó rövidnadrágban jelent meg az eseményen, amely kellőképpen kihangsúlyozta formás idomait. Az ünnepélyes bemutatón a film szereplőin kívül olyan sztárok is tiszteletüket tették, mint Marilyn Manson vagy Eli Roth filmrendező, aki örömmel pózolt Selena Gomez oldalán néhány fotó erejéig.

 

 Selena Gomez meglepte Justin Bieber rajongóit! Videóval!
Meglepetésvendégként lépett fel Justin Bieber koncertjén Selena Gomez amerikai énekesnő. Selena Gomez volt a meglepetésvendég a kanadai tinisztár Rio de Janeiro-i koncertjén csütörtökön este. Justin Bieber október 6-án Rio de Janeiro-ban lépett fel, amikor koncert közben kedvese, Selena Gomez meglepetésként csatlakozott az énekeshez, majd közösen előadták a Disney-sztár Who Says című slágerét.   

 

 

 

Bódi Sylvi után most itt az újabb önjelölt manöken......fehérneműt ragadott VV Éva is.

Csábító vadmacska vagy fenséges dáma lenge öltözetben? A megújult VV Éva azt szeretné bebizonyítani, hogy sokkal több van benne, mint egy hisztérikában. Mint már oly sokan, most Éva is úgy döntött megmutatja magát, ki tudja mit hoz az élet, talán egy modell karrier sincs oly messze.VV Éva bővíteni szeretné portfolióját. Korábban is sokat állt már a kamerák elé, sőt fehérneműs fotózásai is voltak. Még mindig imádja, ha pózolhat a fényképezőgép előtt, de ezt jelenleg csak hobbinak tekinti.

Testét azonban soha nem fogja teljes egészében megmutatni, mert vannak bizonyos határok, amelyeket csak nyomós okból lépne túl. Éva nemcsak a Való Világot, de a modellvilágot is a saját szemszögéből figyeli. A szilikontól duzzadó lányoknál többre tartja a természetes alakot és szépséget.

VV5: Eltiltotta az RTL Cristofelt a szextől


Küldés ismerõsnek
Dedószobába zárták a két hősszerelmes villalakót
 

Megrovásban részesíti a ValóVilág szerkesztőstábja Cristofelt és Pétert, amiért durva szópárbajt vívtak, és különböző élelmiszerekkel összekenték és dobálták egymást.

A minapi balhé nem maradhat retorzió nélkül, ezért igen kreatív büntetést ötöltek ki a műsor szerkesztői. A két fiú, mivel gyerekesen viselkedett, úgy is kezelik őket: magatartásjavító célzattal visszavonásig gyerekszobába száműzik őket, nem ihatnak alkoholt, nem beszélhetnek csúnyán és korán le kell feküdniük.

A legnagyobb büntetés kétségkívül az, hogy a fiúknak nem lehet testi kapcsolatuk – ez azt jelenti, hogy Cristofelnek nincs Veronikával szex, és Péter sem csókolózhat Verával. Ez a lányoknak legalább akkora büntetés. Ha pedig nem tetszik a viselkedésük a többieknek, akkor a villamester sarokba is állíthatja őket.

Cristofel barátja, Máté szerint a civil életben Cristofel biztosan megverte volna Pétert. "Cris nem egy hirtelenharagú ember, de normális esetben nem tűrné el senkitől, hogy tojást kenjen a fejére, biztos, hogy revánsot venne"

 

 
 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 36414
Hónap: 492
Nap: 27